رئیس اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران در گفتگو با سیتنا رئیس اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران در گفتگو با سیتنا (تعداد بازدید : 1078)

رئیس اتحادیه صادرکنندگان خدمات فنی مهندسی، مشاوران و پیمانکاران صنعت مخابرات ایران، تاکید دارد: افرادی که به نوعی غیرمسوولانه و بر خلاف تدابیر مقام معظم رهبری در راستای جهش تولید گام برمی‌دارند و منافع ملی کشور را با خطر روبرو می‌سازند، بهتر است که از مسوولیت‌های مدیریتی، تصمیم گیری و تصمیم سازی در بدنه ارگان‌های دولتی برکنار شوند.
برای تحقق شعار «جهش تولید» نیازمند اصلاحات اساسی در رویکردهای گمرکی، مالیاتی، تامین اجتماعی، روند مناقصات و خریدهای دولتی هستیم.
🔹مسوولان دولتی که بر خلاف تدابیر مقام معظم رهبری در راستای «جهش تولید» گام برمی‌دارند، از بدنه تصمیم‌سازی کنار گذاشته شوند .

جهت مشاهده متن کامل  خبر اینجا کلیک کنید.

🔻رئیس اتحادیه‌ صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران در گفت‌وگو با سیتنا:

🔹برای تحقق شعار «جهش تولید» نیازمند اصلاحات اساسی در رویکردهای گمرکی، مالیاتی، تامین اجتماعی، روند مناقصات و خریدهای دولتی هستیم

خبر در لینک👇
🆔 @citna94