نشست مشترک بنیاد امید ایرانیان و سندیکای مخابرات ایران نشست مشترک بنیاد امید ایرانیان و سندیکای مخابرات ایران (تعداد بازدید : 1009)

در نشست مشترک بنیاد امید ایرانیان و سندیکای مخابرات ایران که با حضور دکتر محمدرضا عارف در محل این بنیاد برگزار شد، دبیر سندیکای مخابرات ایران یکی از مشکلات موجود بر سر فعالیت شرکت های عضو این سندیکا را عدم توجه به دانش فنی تولید شده در داخل کشور در مقایسه با موارد مشابه خارجی دانست. وی عنوان ساخت : عدم برنامه ریزی صحیح در این زمینه باعث می شود فرصت های بسیاری از شرکت های داخلی گرفته شود که در دراز مدت سبب بی انگیزگی آنها در انجام فعالیت های نوآورانه و دانش بنیان خواهد شد.

◀ دکتر محمدرضا عارف در این نشست ضمن اظهار رضایت از حرکت پیشروانه صنعت ICT در کشور عنوان کرد: بایستی همه تشکلهای تخصصی از جمله انجمن های علمی و به ویژه سندیکای مخابرات ایران به عنوان نهاد تخصصی صنفی در این زمینه فعال شوند و راهکار تخصصی برای رفع این مشکلات ارائه دهند. مجلس نیز از آنها حمایت خواهد کرد.

◀ در این جلسه پیشنهاد تشکیل سازمان نظام مهندسی ارتباطات و فناوری اطلاعات ( ICT ) مصوب شد و مقرر شد سندیکای مخابرات ایران با همکاری بنیاد امید ایرانیان پیش نویس نحوه تشکیل این سازمان را تدوین نماید.

تاریخ: ۱۳۹۷/۰۷/۲۴